Förmånligt erbjudande
– bli medlem på friidrottsstatistik.se

Mycket av innehållet på friidrottsstatistik.se är kostnadsfritt och öppet för alla men det går också att bli medlem och få tillgång till mer av allt – djupare årsbästalistor, fler filtreringsmöjligheter på resultat, möjlighet att söka på namn för samlad info om aktiva, kompletta resultatlistor från en mängd internationella mästerskap, utökade genom-tiderna-listor etc. Teckna en privatprenumeration genom att fylla i dina uppgifter.

Två månader kostnadsfri tillgång till allt
Notera introduktionserbjudandet som innebär att alla nyregistrerade får två månaders kostnadsfri tillgång till allt på webbplatsen. Erbjudandet gäller t o m 10 augusti 2020. Därefter kan man bli betalande prenumerant.

Privatprenumeration
1 månad: 149 kr
6 månader: 299 kr
12 månader: 499 kr

Föreningsprenumeration
Inom ramen för Svensk Friidrotts resultat- och statistiksystem finns möjlighet för föreningar att löpande få sin årsstatistik uppdaterad på en egen sida. Årsstatistiken innehåller resultat, namn, födelseår, placeringsinfo, plats, datum och eventuell vinduppgift. Till detta kommer ett resultatflöde och fem privatabonnemang till statistiksystemet i sin helhet.

Prislista föreningar enligt placering i SM-pokalen föregående år
1–20: 12.000 kr
21–30: 9.000 kr
31–: 4.500 kr

Vill din förening teckna en prenumeration?
Kontakta Jonas Hedman 0709-99 51 04
Mer info