1

Bli medlem på friidrottsstatistik.se

Mycket av innehållet på friidrottsstatistik.se är kostnadsfritt och öppet för alla men det går också att bli medlem och få tillgång till mer av allt – djupare årsbästalistor, fler filtreringsmöjligheter på resultat, möjlighet att söka på namn för samlad info om aktiva, kompletta resultatlistor från en mängd internationella mästerskap, utökade genom-tiderna-listor etc. Bli medlem genom att köpa en privatprenumeration – fyll i dina uppgifter till höger och betala med kort. OBS! Ingen bindningstid utan när prenumerationstiden gått ut efter 1, 6, eller 12 månader så slutar tjänsten att fungera. Innan dess får du ett påminnelsemejl med möjlighet att förlänga prenumerationen. Om du inte kan betala med kort så hör av dig så löser vi det.

Privatprenumeration
1 månad: 149 kr
6 månader: 299 kr
12 månader: 499 kr

Föreningsprenumeration
Inom ramen för Svensk Friidrotts resultat- och statistiksystem finns möjlighet för föreningar att löpande få sin årsstatistik uppdaterad på en egen sida. Årsstatistiken innehåller resultat, namn, födelseår, placeringsinfo, plats, datum och eventuell vinduppgift. Till detta kommer ett resultatflöde och fem privatabonnemang till statistiksystemet i sin helhet.

Prislista föreningar enligt placering i SM-pokalen föregående år
1–20: 12.000 kr
21–30: 9.000 kr
31–: 4.500 kr

Vill din förening teckna en prenumeration?
Kontakta Jonas Hedman 0709-99 51 04
Mer info

Leveransvillkor
Svensk Friidrott Produktion AB, org. nr 556850344401, äger Friidrottsstatistik.se som är en internetbaserad tjänst som tillhandahåller friidrottsresultat- och statistik. När man köper en prenumeration på friidrottsstatistik.se och betalar med kort så gäller den 1, 6 eller 12 månader utan bindningstid. När prenumerationstiden gått ut upphör inloggningen att fungera. Men det föregås av ett mejl med möjlighet att förlänga prenumerationen.